top of page

De unieke combinatie voor welzijn, bewust leven, flexwerken en een foodbar

Joy for the body, power for the soul

Image by Brooke Lark

Wat het is

Sukha Life bevindt zich in het hart van Castricum, op een steenworp afstand van de zee, duinen en bos. Het is een heilzame plek waar je kunt ontladen en opladen, waar je zowel letterlijk als figuurlijk gevoed wordt. Een plek waar je je meteen thuis voelt.

Bij Sukha Life geloven we sterk dat wanneer je je ziel, lijf en geest goed voedt, je de meest gezonde, levendige en vreugdevolle versie van jezelf wordt. Hierdoor ervaar je meer balans en welzijn. Wat Sukha Life uniek maakt, is dat je al deze aspecten op één plek kunt verkennen en ontwikkelen. Wij willen bijdragen aan de levensvreugde van mensen. Een plek waar werelden samen komen, waar mensen relaxen, verbinden, werken, bewegen, leren, inspireren, eten en drinken. Daarnaast biedt Sukha Life ruimte aan voor therapeuten en inspirerende activiteiten. Activiteiten zoals mediatiesessies, ijsbad- en ademwerk, mannen en vrouwencirkels. Het is onze intentie om ruimte te bieden aan activiteiten die bijdragen aan het bevorderen van fysieke, mentale en emotionele gesteldheid in een wereld vol uitdagingen. Daarnaast zijn er flexwerkplekken voor freelancers en thuiswerkers. Onze focus ligt op integrale gezondheid (preventief) en duurzaamheid. Met alles wat we doen en kiezen houden we rekening met mens en milieu.

 

Of je nu op zoek bent naar een serene plek om te mediteren, gezellig wilt samenkomen, een mooi duurzaam cadeau wilt vinden, een lekkere kop koffie wilt drinken of in een inspirerende omgeving wilt werken, Sukha Life biedt het allemaal.

Waarom

Castricum heeft nog geen plek waar je echt kunt verbinden met jezelf en anderen, en waar je kunt investeren in zowel je fysieke als mentale welzijn. Deze verbinding is belangrijk, nu meer dan ooit. Door alle digitale en technologische ontwikkelingen raken we deze verbinding kwijt. Ons leven lijkt zich steeds sneller af te spelen, vaak verscholen achter beeldschermen. In deze ratrace is het vinden van ontspanning een grote uitdaging voor velen. Juist ontspanning en zelfzorg zijn essentieel om lekker in je vel te zitten. Hoewel onze levensduur toeneemt, stijgt ook het aantal ziekten. Onze levensstijl draagt bij aan een hoog ziekteverzuim, met stressgerelateerde klachten die deels voortkomen uit ongezonde voeding. Daarnaast valt de Earth Overshoot Day steeds vroeger in het jaar. Dit is de dag waarop wereldwijd meer grondstoffen verbruikt zijn dan de aarde in een jaar kan produceren, een alarmerend signaal van onze groeiende ecologische voetafdruk. Onze levensstijl, voeding, gezondheid en het klimaat zijn allemaal sterk met elkaar verbonden. Met Sukha Life kun je jouw impact op een positieve manier laten groeien, zowel voor jezelf als voor de wereld om ons heen.

Image by Andre Hunter

Sukha betekent vreugde in het Sanskriet

Het is nu de tijd

Een wereldwijde verschuiving naar bewust leven, gezondheid en klimaat is merkbaar. Mensen staan open voor holistische gezondheid en duurzaamheid. De behoefte aan verbinding met zichzelf en anderen groeit, getuige de populariteit van initiatieven als de Bewustzijn School, Holistic, Housofdeeprelax, The Conscious Club, Hipsy en vele anderen. Consumenten zijn bereid meer te betalen voor kwaliteit en verlangen naar pure, eerlijke, lokale en biologische producten. Duurzaamheid is geen trend meer maar een vereiste. Sukha Life, met haar holistische benadering van welzijn en bewust leven, komt op het juiste moment om aan deze groeiende behoeften tegemoet te komen.

 

Een grote wens: als de zaken lopen wordt Sukha Life een sociale werkplek. 

'Healing the body by healing the soul

Strengthen the soul by nurturing the body'

Sfeerimpressie Sukha Life

Door je te abonneren op de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacybeleid

Leuk dat je als eerste op de hoogte gehouden wilt worden! Het kan zijn dat onze emails in je spam terecht komen! 

Blijf op de hoogte

bottom of page